Zaujímavosti o sociálnej sieti Snapchat

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Horizon33_2016 5 11_10 38 19.jpg

Aké sociálne siete denne využívaš? Okrem Facebooku a sociálnej siete zameranej na zdieľanie fotografií- Instagram, množstvo ľudí využíva taktiež Snapchat.  Pripoj sa k nim a zdieľaj so svojimi priateľmi momentky zo svojho života.

Čo je to vlastne snapchat? Ide o službu zameranú na zasielanie video správ. Snapchat je špecifický tým, že do dnešného sveta, ktorý je preplnený zbytočnými súbormi zahrnul časovo obmedzené obrázky. Ak chceš so svojimi kamarátmi zdieľať momentky zo svojho života, snapchat je na stvorený. Po pár hodinách sa video správa, ktorú zašleš svojim priateľom automaticky sama vymaže.

Snapchat je geniálny v tom, že po tom ako zaobstaráš fotku, sám si nastavíš dobu, ako dlho bude viditeľná. Po jej uplynutí sa snímka automaticky navždy vymaže, nebude nikde uložená ani dohľadateľná. Fotografie, rovnako ako aj videá možno zhotovovať  predným a rovnako aj zadným objektívom. A čo sa stane, keď tebe niekto pošle nejakú snímku? Objaví sa v tvojom infoboxe s číslom, ktoré udáva počet sekúnd na jeho zhliadnutie. Odpočet začne v okamihu, keď na položke podržíš dlhšie svoj prst.

Ak nechceš zbytočne spamovať a zdieľať niečo, čo nemá trvalú hodnotu, slúži to iba pre krátkodobé pobavenie teba a tvojich priateľov, tak Snapchat ti ponúka všetko potrebné.Nemusíš svojimi zábermi zapĺňať disky, sociálne siete či webové úložisko. A navyše – keď má video len pár sekúnd, budeš sa na neho sústredenejšie pozerať.

Horizon33_2016 5 11_10 23 54.png

Na Snapchate máš taktiež sekciu s názvom „Môj príbeh.“ Tvoj obsah bude viditeľný pre všetky tvoje kontakty po dobu 24 hodín. Počas tejto doby si môžu tvoji priatelia zobraziť obrázok či video koľkokrát budú chcieť. Taktiež si môžeš zvoliť, aby tvoj obsah bol viditeľný iba pre určitých príjemcov.

Horizon33_2016 5 11_10 34 19.png
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia